Het gebied waar ik woon - de Veluwe - is ongetwijfeld één van de mooiste gebieden van Nederland. Ik mag daar dan ook graag uren fietsen en fotograferen. De foto's kunt u hier bewonderen en eventueel ingelijst bestellen. Ze worden afgedrukt op A3 formaat en geleverd in zwart/wit paspartout zoals hieronder weergegeven.

  • afmetingen werk: A3 (420 x 29,7)

  • print op 300 gram gelaagd papier

  • prijs: 135,00 incl. lijst, b.t.w. en verzendkosten

Indien u belangstelling hebt geef dan naam van het werk en uw telefoonnummer aan mij door. U Ontvangt van mij een tikkie en na betaling het gewenste werk.

Lady in red

Ik mag graag werken met - en op basis van - de hyperbolische parallelloide. Dit is een vlak wat hol en bol tegelijk loopt. Daar doorheen laat ik zuilen lopen en plaats ik figuren. De rook is geinspireerd door de Bleu men group en hun waarschuwing aan de aarde. Zelf voel ik me nauw betrokken bij het milieu en niet in de laatste plaats vanwege mijn kinderen en kleinkinderen die ik een even mooi leven gun als ik tot hiertoe gehad heb.

De lucht om het af te maken omdat we toch allemaal vaak in dromen leven waar we ons geen onderdeel meer van onze omgeving voelen. We stijgen er ver bovenuit en bereiken hoogtes die voor anderen onbereikbaar zijn.


Lady in red

Eddy geïnspireerd door Mondriaan en Escher.

Experiment

Mondriaan en Escher zijn naast Dahli en Jheronimus Bosch altijd mijn lievelingen geweest. Het werk hier heeft wat van beiden en natuurlijk van mij.

Ik schilder, maak werken op de computer, fotografeer en schrijf korte verhalen. Zoals ik al zei we gaan er niet over praten wat kunst is maar wat kunst doet. Het "experiment" hier is ontworpen op de computer met libreCad en PaintShopPro. Het heeft de kleuren en de lijnen van Mondriaan, de hyperbolische parallelloide van Escher en de zuilen van mij. Het werk wordt geplaatst in een lijst met passe partout.

  • afmetingen werk: A3 (420 x 29,7)

  • print op 300 gram gelaagd papier

  • prijs: 135,00 incl. lijst, b.t.w. en verzendkosten

Indien u belangstelling hebt geef dan naam van het werk en uw telefoonnummer aan mij door. U Ontvangt van mij een tikkie en na betaling het gewenste werk.

Vervuiling

De vervuiling is in de verte en ziet er niet half zo erg uit als men beweert. We leven in utopia en dat zal altijd zo blijven. Zolang de vogels vliegen is er voedsel toch?

De rook zit hoog in de lucht en de stikstof, de co2 en de pfas zien we niet. Ach we weten het wel maar de regering gaat ons redden toch? En God zal het toch niet zover laten komen toch?

Nee we kunnen rustig doorrijden in onze mooie auto's, doorvaren met onze boten en doorvliegen naar verre vakanties. Na ons de zondvloed.

Zelf sta ik daar iets anders in want ik heb kinderen en kleinkinderen.

Vervuiling

De Zwerfspin

Ik hoop dat u geniet van mijn kunst in vele vormen en van de getoonde openbare kunstwerken in Apeldoorn. Misschien heeft u een route gelopen of gefietst. Laat het even horen als u ervan genoten heeft.

Alle foto's zijn door mij genomen en op alle foto's rust mijn beeldrecht (copyright(c)). U mag foto's - indien niet commercieel - zonder mijn toestemming gebruiken indien u mijn naam - Edward Butter - met een link naar deze site - https://zwerfspin.nl - bij de foto's vermeldt.

Openbare kunst Apeldoorn

In mei 2019 heb ik vrijwel alle openbare kunstwerken gefotografeerd. De werken die ik het mooist vind of die mij het meest aanspreken heb ik onder het menu "Openbare Kunst Apeldoorn" ondergebracht. Hier vindt u ook verschillende ateliers in Apeldoorn die u kunt bezoeken.

Disclaimer

Er kunnen geen rechten worden ontleent of claims ingediend betreffende de informatie op deze website. Soms is een plaats niet helemaal juist gedefinieerd of is een kunstwerk verwijderd/verplaatst/gestolen. De routes heb ik gemaakt met een app op mijn fiets. Bij enkele fietsroutes moet u soms een klein stukje lopen omdat u daar niet fietsen mag. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de verkeersregels en de eventuele gevolgen van het niet op de juiste manier volgen van deze regels.

Contact

Mailto:zwerfspin@gmail.com

Delen op Facebook